Завантаження ...
banner
banner

З міського бюджету виділили кошти на організацію блокпостів на в'їздах у Ніжин

8 квітня ніжинські депутати на позачерговій 71 сесії міської ради розглянули рішення "Про внесення змін до Міської цільової Програми розвитку цивільного захисту Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік"

блокпости, кошти, КПП, карантин, коронавірус
Фото з мережі

8 квітня ніжинські депутати на позачерговій 71 сесії міської ради розглянули рішення "Про внесення змін до Міської цільової Програми розвитку цивільного захисту Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік". Згідно цього рішення на облаштування КПП на в'їздах у Ніжин з міського бюджету виділяють 160 тис. грн.

Повідомляє mynizhyn.com.

Рішення про облаштування блокпостів на в'їздах у Ніжин спочатку буде приймати обласна комісія, а потім міська комісія (штаб) з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 5 КПП облаштують вразі виявленння коронавірусу і погіршення ситауції

Частина матеріалів для облаштування цих пунктів вже є, як пояснив преший заступник міського голови Григорій Олійник. Але частину матеріалів потрібно придбати, а саме: палатки, шлагбауми, прилади для опалення безконтактні термометри, рукомийники і знаки. На це з бюджету буде використано близько 60 тис. грн. А решта коштів, а саме 100 тис. грн підуть на встановлення КПП (монтаж бетонних плит,шлагбаумів тощо) та на харчування персонального скаду 5-х КПП (мінімум 15 осіб на 14 днів).
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: