Завантаження ...
banner
banner

Графік поливу ділянок у Ніжині: порушників будуть штрафувати

Відповідні рішення сьогодні, 9 квітня, розглянули і затвердили на засіданні виконкому. Так у Ніжині встановили поливний період на 2020 рік з 1 травня по 1 вересня. Під час цього періоду оплата за спожиту воду здійснюється згідно

полив, Ніжинводоканал, графік, порушення, протоколи, штраф

Відповідні рішення сьогодні, 9 квітня, розглянули і затвердили на засіданні виконкому. Так у Ніжині встановили поливний період на 2020 рік з 1 травня по 1 вересня. Під час цього періоду оплата за спожиту воду здійснюється згідно з показниками водомірів, а у разі їх відсутності - за вартістю 121 грн. 08 коп. на місяць за полив земельної ділянки 100 кв.м.

Повідомляє mynizhyn.com.

Поливати присадибні ділянки у Ніжині можна буде з 22.00 год. по 7.00 год. Ніжинцям заборонили здійснювати полив вдень з метою недопущення збою у постачанні населенню міста питної води, особливо мешканцям багатоповерхових будинків. Також заборонене самовільне влаштування на присадибних ділянках, у багатоповерхових будинках, та для інших споживачів - тимчасових водопровідних мереж, розміщення шлангів для поливу присадибних ділянок усім абонентам, без виключення. Ніжинцям також рекомендують здійснювати полив з альтернативних джерел води (колодязів, резервуарів, свердловин та інших некомунальних джерел).

Контроль за використанням питної води комунальних мереж водопостачання буде здійснювати КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства». Як розповів начальник НіжинВодоканалу Петро Лабузький, контролювати у місті дотримання законодавства щодо використання води і графіку поливу будуть 4 бригади по три чоловіки. Вони будуть здійснювати об'їзд вулицями.

У рішенні "Про внесення змін у додаток 1 до рішення виконавчого комітету від 22 березня 2018 року №84 «Про надання повноважень щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення» представникам НіжинВодоканалу надається право складати адмінпротоколи на порушників. Далі ці протоколи будуть передаватися на адмінкомісію, а потім вже будуть прийматися міри адмістративного характеру - попередження, або штраф.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: