Завантаження ...
banner
banner

Карантин триває, а комунальники – працюють

Незважаючи на карантинні обмеження, з дотриманням всіх вимог сьогодення, у традиційних весняних турботах, проходять робочі будні працівників комунального підприємства «Виробниче управління комунального

карантин, КП

Незважаючи на карантинні обмеження, з дотриманням всіх вимог сьогодення, у традиційних весняних турботах, проходять робочі будні працівників комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства».

Тривають роботи із освітлення вулиць міста та ремонт ліхтарів з заміною ламп по вулицях, згідно звернень мешканців. Разом із цим постійно проводяться роботи по підтримці центральної частини міста в належному санітарному стані, утримання територій міських кладовищ, благоустрій паркових територій, повідомляє КП  ВУКГ.

Зокрема на міських кладовищах розпочалися роботи з видалення аварійних дерев та гілок. До території кладовища Фрунзівське днями завезено 6 вантажівок ґрунту. Чимало заходів передбачено з благоустрою, чистоти та озеленення міста.

Зараз у різних куточках нашого міста можна побачити працівників КП «ВУКГ», які дружньо та злагоджено працюють на благо громади.

карантин, КП

карантин, КП

карантин, КП

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: