Завантаження ...
banner
banner

Міський голова прозвітував перед ніжинцям за рік своєї роботи

Міський голова у звіті окреслив питання: фінансового забезпечення міста, роботи комунальних підприємств, соціальної допомоги незахищеним верствам населення та інші.

Лінник, звіт міськоїго голови ніжин, ніжинська міська рада, новини ніжина, ніжин, нежин

6 травня 2015 року у Будинку культури відбувся звіт міського голови Анатолія Лінника перед ніжинською громадою.

У своїй доповіді Анатолій Валерійович наголошував неодноразово, що вся його робота ґрунтується на трьох принципах відкритості, прозорості, ефективності.
 
Міський голова у звіті окреслив питання: фінансового забезпечення міста, роботи комунальних підприємств, соціальної допомоги незахищеним верствам населення та інші. Анатолій Лінник подякував підприємцям та меценатам міста за допомогу у розбудові міста.
 
Під час зустрічі від ніжинців звучали різні запитання щодо створення робочих місць, захисту міста від воєнного вторгнення, побудови ринку по вул. Орджонікідзе, призначення та преміювання керівників комунальних підприємств, розвитку дозвілля молоді, освітлення міста, безпритульних собак, відсутності вільного переходу на залізничній станції «Ніжин» та інші.
 
Приватний підприємець Гришкевич О.Г у своєму виступі закликав ніжинців об’єднуватися заради спільної мети на благо та процвітання рідного міста.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: