Завантаження ...
banner
banner

Чи були порушення на ніжинській інкубаторній станції?

Це питання розглянули сьогодні, 13 квітня, під час оперативної наради. Начальник Ніжинського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Віктор Рафальський повідомив, що

Ніжин, інкубаторна станція, порушення, перевірка

Це питання розглянули сьогодні, 13 квітня, під час оперативної наради. Начальник Ніжинського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Віктор Рафальський повідомив, що на минулому тижні громадянка Ніжина зателефонувала на гарячу лінію і повідомила, що на інкубаторну станцію, яка заходиться із заявницею по сусідству, щоденно приїздить велика кількість людей, а працівники станції не дотримуються вимог карантину. 

Як повідомив В. Рафальський, зі слів заявниці, там ніхто не носить масок та інших засобів індивідуального захисту. Тож ніжинка просила вжити невідкладних заходів щодо дотримання умов карантину у вказаному закладі. 

Втім, В. Рафальський запевнив, що виїзд було здійснено і встановлено, що працівники і керівництво інкубаторної станції дотримуються обмежувальних заходів: "На підприємство пускають по 2 чоловіки, всі в масках, при виїзді встановлено дезбар'єр, при вході – дезкилимок, в наявності розмітка для відвідувачів, дезінфікуючі засоби для обробки рук, а кожному відвідувачеві вимірюють температуру безконтактним термометром". 

Валентина Пильник
Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: