Завантаження ...
banner
banner

Під час обшуку в ніжинця знайдено зброю та психотропну речовину

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 40 річного мешканця м. Ніжин, раніше не судимого, працівниками поліції за процесуального керівництва прокурорів місцевої прокуратури виявлено та вилучено психотропну

ніжинець, наркотики, прокуратура

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 40-річного мешканця м. Ніжин, раніше не судимого, працівниками поліції за процесуального керівництва прокурорів місцевої прокуратури виявлено та вилучено психотропну речовину – амфетамін, а також гвинтівку, виготовлену саморобним способом, патрони та нітроцелюлозний порох, які останній придбав та зберігав без передбаченого законом дозволу.  

Наразі обвинувальний акт за фактом придбання та зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин, без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України) та незаконного придбання та зберігання психотропних речовин без мети збуту (ч. 1 ст. 309 КК України).

Ніжинською місцевою прокуратурою скеровано до суду для розгляду.

Зловмиснику за вчинені злочини загрожує покарання за ч. 1 ст. 309 КК України  у виді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самій строк. За ч. 1 ст. 263 КК України у виді позбавлення волі від трьох до семи років. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: