Завантаження ...
banner

У Ніжині продавці магазинів скаржаться на покупців

"Чим більший торгівельний заклад,тим більше виникає питань по дотриманню карантинних вимог, але не цим закладом, а жителями міста", – розповіла на сьогоднішньому засіданні виконкому начальник відділу з благоустрою

торгівельні заклади, карантинні вимоги

"Чим більший торгівельний заклад, тим більше виникає питань по дотриманню карантинних вимог, але не цим закладом, а жителями міста", – розповіла на сьогоднішньому засіданні виконкому начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко.

"На жаль, люди часто не звертають увагу на оголошення, які вивішені скрізь, інформацію про маски і дотримання дистанцій просто не читають. У людей є потреба щось придбати чи оплатити певну послугу, і вони йдуть і не дотримуюються дистанції. А робимо зауваження – реагують агресивно.

Надходять скарги навіть від продавців магазинів:
 коли вони роблять зауваження покупцю, який зайшов у торгівельний заклад без маски, у відповідь чують агресивне обурення.

Учора наша робоча група перевірила великі торгівельні заклади – "Велмарт" та "АТБ" і провели сувору роз’яснювальну і профілактичну роботу з адміністрацією, – повідомила Н. Бойко. – На момент перевірки кількість відвідувачів перевищила допустиму норму, та і дотримання дистанційних обмежень не було.

Адміністратори пообіцяли, що вони ще продумають, як краще огранізувати обмежувальні заходи і поділились тим, що з людьми стало працювати складно". 

Валентина Пильник
Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: