Завантаження ...
banner
banner

Коли, як не зараз? Переводимо бізнес в онлайн!

Звертаємо увагу підприємців та керівників підприємств Ніжина на простий і швидкий спосіб розмістити і просунути свої товари і послуги в інтернеті. Це каталог підприємств на головному міському порталі https://mynizhyn.com

підприємці, бізнес, онлайн, каталог компаній

Звертаємо увагу підприємців та керівників підприємств Ніжина на простий і швидкий спосіб розмістити і просунути свої товари і послуги в інтернеті.

Це каталог підприємств на головному міському порталі https://mynizhyn.com/. Коротку інформацію про себе ви можете розмістити самостійно – БЕЗКОШТОВНО!

А за невелику оплату ви фактично отримаєте свій повноцінний сайт-візитку з описом продукції, фотографіями, відео, необхідними підрозділами, повною контактною інформацією.
Не треба розробляти і створювати з нуля свій власний сайт, набиваючи гулі і наймаючи для його підтримки спеціальних працівників. Тут за вас про все подбають наші фахівці.

Вже багато ніжинських підприємців і підприємств скористалися цією можливістю, а зараз швидкий перехід в онлайн стає ще більш актуальним. За цими посиланнями можна подивитись, як виглядають їх сторінки в каталозі з позначкою «ПРЕМІУМ»: 


Які ж переваги «Преміум» Ви отримуєте? Серед інших подібних підприємств, ви будете першими. Зможете розмістити інформацію про себе, карту та контакти, як вас знайти, фото ваших товарів чи послуг та ін.

Вартість розміщення «ПРЕМІУМ» в каталозі підприємств – 600 грн/6 міс, 1000,00грн/12 міс.

Контактуйте з нами і ми допоможемо: nizhyn.media@gmail.com, sveta.hitfm@gmail.com, 066-784-22-57, 067-757-07-30

підприємці, бізнес, онлайн, каталог компаній

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: