Завантаження ...
banner
banner

Звільнення Дзюби підтримали депутати

19 депутатів підтримали проект рішення "Про дострокове припинення повноважень заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дзюби С. П. та звільнення його з посади". Це рішення подали відповідно до заяви

Сергій Дзюба, звільнення, заступник міського голови, сесія, депутати
Фото Ігоря Волосянкіна

19 депутатів підтримали проект рішення "Про дострокове припинення повноважень заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дзюби С. П. та звільнення його з посади". Це рішення подали відповідно до заяви Сергія Дзюби.

Повідомляє mynizhyn.com.

Цирк у раді тривав близько пів години. Всі висловлювали різні думки. Депутат Олег Ситнік сказав, що людина з такою культурою не може посідати таку посаду і взагалі для неї не підходить. Нагадаємо, що Сергій Дзюба займався питаннями медицини. На Дзюбу також відкрито службове розслідування. Сергій Петрович в свою чергу заявив, що йому не дають виконувати його обов'язки і тому він подав заяву на звільнення з посади заступника міського голови.

Також Сергій Дзюба хотів подати на розгляд сесії пропозицію щодо звільнення з посад заступників міського голови Григорія Олійника та Ігоря Алєксєєнка. Але такі повноваження має лише міський голова, тому Сергію Петровичу відмовили.

Політичні ігри тривають... Сергій Дзюба залишається депутатом Ніжинської міської ради до завершення каденції.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: