Завантаження ...
banner
banner

Нового голову земельної комісії так і не обрали

Сьогодні, 29 квітня, на сесії депутати розглянули рішення "Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради VII скликання від 24 листопада 2015 року № 4 - 2 / 2015 «Про обрання голів та членів постійних комісій Ніжинської міської ради

комісія, голова, депутати

Сьогодні, 29 квітня, на сесії депутати розглянули рішення "Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради VII скликання від 24 листопада 2015 року № 4 - 2 / 2015 «Про обрання голів та членів постійних комісій Ніжинської міської ради VII cкликання» (зі змінами)".

Повідомляє mynizhyn.com.

Згідно з проєктом рішення головою постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації мав стати депутат Ситнік Олег Денисович. 

Нагадаємо, що 26 лютого на черговій 68 сесії Ніжинської міської ради 21 депутат (31 присутні) підтримали рішення про відкликання колеги, депутата Андрія Деркача з посади голови постійної депутатської комісії з земельних питань. Читайте також: У Ніжині депутат перестав бути головою земельної комісії через свої висловлювання

На сьогоднішній сесії Олег Ситнік взяв самовідвід і зняв свою кандидатуру та запропонував на посаду голови земельної комісії кандидатуру Гриценка Сергія. Дана пропозиція не набрала необхідної кількості голосів. Потім запропонували кандидатуру Ющенка Олександра. І ця пропозиція не набрала необхідної кількості голосів. Тож рішення направили на доопрацювання.

Хто ж очолить земельну комісію так і не відомо.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: