Завантаження ...
banner

Захворюваність у Ніжині втричі менша, ніж у минулому році

Як розповів сьогодні на нараді генеральний директор КНП «Ніжинської центральної міської лікарні ім. М. Галицького» Олександр Костирко у Ніжині на ГРВІ захворіло 55 осіб, з них 24 - діти (найбільше хворіє від 0 до 14 років). Це на 33 особи

захворюваність, інфекції, зниження

Як розповів сьогодні на нараді генеральний директор КНП «Ніжинської центральної міської лікарні ім. М. Галицького» Олександр Костирко у Ніжині на ГРВІ захворіло 55 осіб, з них 24 - діти (найбільше хворіє від 0 до 14 років). Це на 33 особи менше, ніж на минулому тижні. Хворих на грип за тиждень не реєстрували.

Повідомляє mynizhyn.com.

Завідувач відділенням організації епідеміологічних досліджень Ніжинського МРВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» Василь Степаненко зазначив, що захворюваність по майже всім інфекційним захворюванням знижується. Цього тижня захворюваність на ГРВІ в тричі менша, ніж за аналогічний період минулого року (у минулому році було 167 випадків захворювання на ГРВІ). Це свідчить, що обмежувальні карантинні заходи мають позитивний результат.

Та на жаль чисельність хворих на коронавірус в Чернігівській області продовжує збільшуватись. На сьогодні в Україні 12331 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, в Чернігівській області - 64 (за даними МОЗ України).
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: