Завантаження ...
banner

Комунальники Ніжина оголошують фотополювання!

Стихійні сміттєзвалища заволоділи Ніжином… Чому так відбувається? Хто викидає це сміття? Чому викидають сміття повз контейнери? Чому повністю нехтуються Правила користування майданчиками ТПВ? – такими

КП

Стихійні сміттєзвалища заволоділи Ніжином… Чому так відбувається? Хто викидає це сміття? Чому викидають сміття повз контейнери? Чому повністю нехтуються Правила користування майданчиками ТПВ? – такими питаннями вирішили серйозно зайнятись працівники комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства».

Відтепер кожен комунальник буде пильно слідкувати та ловити порушника(ів) «на гарячому», якщо помітить, що вчиняється засмічення міста окремими особами. Вся «діяльність» засмічувальника фіксуватиметься на фото та відео, а матеріали будуть відправлятись до Ніжинського відділу поліції для встановлення особи правопорушника та притягнення його до відповідальності.

Крім того, на базі КП «ВУКГ» буде створено окремі мобільні групи по фіксації правопорушень, які будуть виявляти, роз’яснювати, складати адміністративні протоколи для подальшого накладання штрафів на порушників.

Самим же «засмічувальникам» Ніжина можна тільки порадити, перед варварським викиданням свого непотребу озирнутись та посміхнутись, так хоч фото будуть виглядати красивішими.

Шановні мешканці! Є певні Закони і Правила, яких повинен дотримуватись кожен! Просимо також всіх вас долучитись до боротьби за чистоту рідного міста. Якщо бачите, що хтось створює стихійні сміттєзвалища поруч з вашим домоволодінням чи просто десь на вулиці, необхідно, по можливості, сфотографувати або зафільмувати це правопорушення, зателефонувати по номеру (04631) 2-34-85 або (068) 388-17-76, а матеріали можна відправляти на електронну пошту vukgkp@gmail.com.

Тільки індивідуальною відповідальністю та спільною турботою про рідний Ніжин, ми досягнемо значного покращення чистоти, а, отже, й краси та комфорту проживання!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: