Завантаження ...
banner

Наче кінець світу: на Ніжинщині вчергове зафіксували піщані бурі

Відповідне відео виклали у Facebook у групі Наш город Нежин. Як написав вчора Назар Рей: "Немов би кінець світу, піщана буря закрила небо, ось до чого приводить вирубка лісів. С. Колісники". Повідомляє mynizhyn.com

піщана буря, Ніжинщина

Відповідне відео виклали у Facebook у групі Наш город Нежин. Як написав вчора Назар Рей: "Немов би кінець світу, піщана буря закрила небо, ось до чого приводить вирубка лісів. С. Колісники". Буря була 18 травня.

Повідомляє mynizhyn.com


Під постом користувачі Facebook розмістили свої фото і відео піщаних бурь на Ніжинщині. Наприклад, між Ніжином і Малою Кошелівкою теж відбувалося щось подібне. 

Раніше ми писали: На Ніжинщині утворилася справжня пустеля. Фото 

Ці всі явища беззаперечний факт зміни клімату, про який ми так багато чули і тепер побачили на всласні очі. Вирубка лісів може перетворити наш край на пустелю. Процес вже запущено. Додамо сюди масові пожежі і прогноз на майбутнє вимальовується не дуже позитивний. Та можливо, ще не пізно одуматися і зупинити знищення природи. І це буде не можливо зробити без підтримки всіх громадян і жителів області, країни чи всього світу. Разом знищували, разом потрібно і відновлювати.

Фото Алли Воронової

піщана буря, Ніжинщина

піщана буря, Ніжинщина

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: