Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський студент – серед найкращих у Всеукраїнському бізнес-турнірі

"Щиро вітаємо Прусса Михайла Михайловича, студента І курсу факультету природничо-географічного і точних наук із зайнятим 6 місцем у VII Всеукраїнському бізнес-турнірі "Стратегія фірми-2020"!", – поздоровляють свого

Ніжинський університет, студент, Всеукраїнський бізнес-турнір

"Щиро вітаємо Прусса Михайла Михайловича, студента І курсу факультету природничо-географічного і точних наук із зайнятим 6 місцем у VII Всеукраїнському бізнес-турнірі "Стратегія фірми-2020"!", – поздоровляють свого студента із перемогою  на сайті ndu.edu.ua.

Нещодавно закінчився VII Всеукраїнський бізнес-турнір "Стратегія фірми-2020". І цього року студент факультету природничо-географічних і точних наук Прусс Михайло брав у ньому участь. Він вже вдруге приймає участь у цьому турнірі, але цього разу вже у студентській лізі.

І про все це він розповідає:

-"Це був нелегкий, але цікавий шлях. Кожного дня я зіштовхувався зі складнощами, проблемами і звісно з великою конкуренцією, але я їх вдало подолав. У півфіналі увійшов в історію турніру як один з найперших мільярдерів.

Цього року вперше потрапив у фінал. Фінал був напружений, максимально наближений до теперішньої ситуації в країні з коронавірусом. Незважаючи на це мені вдалося зайняти 6 місце з 22 найкращих студентів України. Наступного року я теж буду приймати участь в турнірі, але вже зі своєю командою, яку я починаю збирати." 

Бажаємо йому подальших успіхів.

Ніжинський університет, студент, Всеукраїнський бізнес-турнір

Ніжинський університет, студент, Всеукраїнський бізнес-турнір

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: