Завантаження ...
banner
banner

Яка ситуація з Covid-19 у районі, що межує з Ніжинським?

Про те, яка ситуація у Куликівському районі, що межує з Ніжинським, розповів завідувач відділенням організації епідеміологічних досліджень Ніжинського МРВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ

Куликівський район, коронавірус, госпіталізація

Про те, яка ситуація у Куликівському районі, що межує з Ніжинським, розповів завідувач відділенням організації епідеміологічних досліджень Ніжинського МРВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» Василь Степаненко:

"За 10 днів – плюс 13 випадків (у Дрімайлівці та Салтиковій Дівиці). Усі випадки захворювання пов'язані з лікувально-профілактичними закладами". 

"Тиждень тому в Куликівському районі в одне з терапевтичних відділень було госпіталізовано жінку. Раптово в хворої піднялась температура. Знімок показав пневмонію, а тест на коронавірус – позитивний результат.

Можете собі уявити, яка кількість контактних осіб серед медичного персоналу та пацієнтів", – зазначив В. Степаненко і звернувся до керівників 
лікувально-профілактичними закладів з проханням звертати особливу увагу на пацієнтів, яких вони  госпіталізують, щоб не виникали ситуації, в яких медичний персонал залишається сам на сам з проблемами.

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: