Завантаження ...
banner
banner

За замах на вбивство ніжинського поліцейського чоловік отримав 12 років

Вироком Прилуцького міськрайонного суду засуджено 43-річного жителя Київської області, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 186, ст. 348 КК України

прокуратура, поліцейський, грабіж, замах, суд

Вироком Прилуцького міськрайонного суду засуджено 43-річного жителя Київської області, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 186,  ст. 348 КК України (закінчений замах на відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднане з проникненням у житло та замах на вбивство працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).

В ході досудового слідства встановлено, що чоловік, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, проник на огороджену територію одного з господарств в м. Ніжин та розбивши вікно потрапив в житловий будинок де  здійснив крадіжку господарських речей. Протягом перебування останнього на території вказаного господарства зловмисник був помічений господарями будинку, але ігноруючи це, сховався на території господарства. 

Раніше ми писали: Неодноразово судимий житель Сумщини ударив ножем у живіт ніжинського поліцейського
Під час затримання правоохоронцями, які прибули на виклик, чоловік, не бажаючи підкоритися їх законним вимогам умисно наніс поліцейському один удар ножем в область черевної порожнини. Продовжуючи свої злочинні дії, зловмисник зробив спробу нанести працівнику поліції ще один удар в голову, але був зупинений іншими співробітниками поліції.  

 Суд, врахувавши всі обставини справи, надані прокурором беззаперечні докази вини, особу обвинуваченого та призначив зловмиснику покарання за сукупністю вчинених злочинів у вигляді позбавлення волі на строк 12 років.

На цей час вирок не набрав законної сили. 

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: