Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині розпочало FM-мовлення UA: Радіо Культура

У Ніжині розпочало FM-мовлення UA: Радіо Культура. Відтепер на хвилі 90,9 FM можна слухати радіовистави за участі зіркових акторів, добірну класичну музику, аудіокнижки. Також в ефірі UA: Радіо Культура багато контенту

радіо, UA: Радіо Культура

У Ніжині розпочало FM-мовлення UA: Радіо Культура. Відтепер на хвилі 90,9 FM можна слухати радіовистави за участі зіркових акторів, добірну класичну музику, аудіокнижки. 

Також в ефірі UA: Радіо Культура багато контенту для школярів. Так щодня по буднях о 12:00 виходить проєкт "Шкільна класика", в якому звучать радіовистави за творами української та світової літератури.

А ще на UA: Радіо Культура говорять про психологію, здоровий спосіб життя, та, звичайно, обговорюють головні події культурного життя України.

UA: Радіо Культура - це радіоканал суспільного мовника. Також нині триває розбудова FM-мереж ще двох суспільних радіоканалів - UA: Радіо Промінь та UA: Українське радіо. Наприклад, разом із запуском частоти у Ніжині, у Козельці на хвилі 88 FM заговорило UA: Українське радіо.

«Початок FM-мовлення одного або кількох каналів Суспільного радіо в місті означає, що тепер його мешканці мають змогу слухати новини без маніпуляцій, спілкуватися з політиками в прямому ефірі, дізнаватися щось цікаве для себе щоразу, коли вмикають приймач. Особливо важливо, що зростають мережі UA: Радіо Промінь та UA: Радіо Культура — нині вони збільшуються в рази», - говорить член правління UA: Суспільне мовлення, відповідальний за платформу радіо, Дмитро Хоркін

Загалом FM-мережа UA: Радіо Культура зросла втричі — до 48 FM-частот у 22 областях України. 

Ніжинці можуть слухати UA: Радіо Культура як на частоті 90,9 FM, так і в мобільному застосунку. Розклад програм можна переглянути на радійному сайті.

Інформацію для сайту mynizhyn.com надало UA: Радіо Культура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: