Завантаження ...
banner

Ніжинці викидають домашнє сміття в маленькі урни, а собаки розтягують по місту

У центрі міста, люди замість виносити пакети сміття на контейнерні майданчики викидають їх просто в урни на вулицях. Неодноразово комунальникам, які досвіту вже метуть вулиці міста та звільняють міські урни від сміття,

сміття, урни, комунальники

У центрі міста, люди замість виносити пакети сміття на контейнерні майданчики викидають їх просто в урни на вулицях. Неодноразово комунальникам, які досвіту вже метуть вулиці міста та звільняють міські урни від сміття, доводиться прибирати розкидані по вулиці відходи життєдіяльності людини, іншими словами – домашнє сміття, пише nizhynnews.com.

Недобросовісні мешканці нашого міста замість того аби викинути сміття до контейнеру, викидають пакет до міської урни. Звичайно ж що такі міські урни розраховані на дрібне сміття, і пакет просто заповнює всю урну, не даючи можливість перехожому викинути до урни недопалок, обгортку із цукерки чи непотрібний папірець.

Крім того, такий пакет зі сміттям скоріш за все містить рештки обіду чи вечері зі столу господаря пакету. В такій урні цей пакет стає легко доступний собакам, кішкам та птахам, які у пошуках здобичі, просто розривають пакет і починають розтягувати сміття по всьому місту.

І замість того, аби використати свій робочий час на більш ретельне прибирання вулиці, комунальники просто змушені у таких випадках провести годину-другу збираючи по вулиці сміття із цього пакету.

Чому ж ніжинці, певно слідкуючи за порядком у власному житлі, ведуть себе все дозволено, не рахуючись з оточуючими людьми демонструють своє безкультур’я і зневагу?

Навіть щогодинне прибирання не врятує наше місто від бруду, поки люди не навчаться правильно поводитись зі сміттям: складати в пакети, що щільно закриваються, викидати в строго відведеному місці. Тільки тоді місця для збору сміття будуть виглядати упорядкованими і максимально естетичними.

Любіть Ніжин, і памятайте: шлях до чистого міста лежить через нашу свідомість!

сміття, урни, комунальники
сміття, урни, комунальники

сміття, урни, комунальники


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: