Завантаження ...
banner
banner

Затримано чоловіка, який збував наркотики на території Ніжина

Протидія злочинам в сфері незаконного обігу наркотичних засобів є одним із пріоритетних напрямів діяльності місцевої прокуратури. За належного процесуального керівництва прокурорів

прокуратура, злочинець, збут, наркотики

Протидія злочинам в сфері незаконного обігу наркотичних засобів є одним із пріоритетних напрямів діяльності місцевої прокуратури.

За належного процесуального керівництва прокурорів, 53-річному мешканцю м. Ніжина повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту наркотичних засобів, а також незаконному збуті наркотичних засобів (ч. 1 ст. 307 КК України) та у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту наркотичних засобів, а також незаконному збуті наркотичних засобів, вчиненого повторно (ч. 2 ст. 307 КК України).

Встановлено, що чоловік неодноразово збував на території міста особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого обмежено – метадон, а також зберігав його з метою збуту.  

Зловмисника затримано під час вчинення злочину в порядку ст. 208 КПК України. Наразі чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні вищевказаних злочинів та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: