Завантаження ...
banner

Ніжинські лісівники нагородили переможців конкурсу

Учора, 1 червня, вперше за час карантинних обмежень у ДП «Ніжинський лісгосп» відбулося свято! Дотримуючись усіх санітарно-епідеміологічних вимог, лісівники нарешті зібрали учасників конкурсу «Краща шпаківня чи синишник»

Ніжинський лісгосп, переможці, подарунки

Учора, 1 червня, вперше за час карантинних обмежень у ДП «Ніжинський лісгосп» відбулося свято! Дотримуючись усіх санітарно-епідеміологічних вимог, лісівники нарешті зібрали учасників конкурсу «Краща шпаківня чи синишник» та провели церемонію нагородження, повідомляє ДП "Ніжинське лісове господарство".

 Переможців - 1 місце – Катерина Павлюк та Ілля Клімченко, с. Світанок, 2 місце – Дарина Кушнір, м. Ніжин, 3 місце – Олег Градобик, с. Кропивне, «Глядацькі симпатії» – Микола Стичов, м. Ніжин – нагородили грамотами та подарунками, лауреати ж отримали подяки. 

Як для лісівників, так і для їхніх маленьких гостей головною метою сьогоднішнього заходу все ж було спілкування.

Тож разом визначили, що таке ліс і навіщо потрібна професія лісівника, поговорили про небезпеку пожеж та шкідників, подискутували на тему штучних і живих новорічних ялинок. Дуже приємно, що дітлахи не просто активно включалися у розмову, але й наводили приклади вже із власного життя.

Бережімо природу, адже вона – наш спільний дім!

Ніжинський лісгосп, переможці, подарунки

Ніжинський лісгосп, переможці, подарунки

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: