Завантаження ...
banner

Ями по 5-8 см: ніжинці обурені відрізком однієї з вулиць

Ніжинці, мешканці будинків, що розташовані поблизу вулиці Толстого від магазина Берізка до гаражного кооперативу Ракета, куди ходять в гаражі тисячі мешканців міста, обурені станом дороги в цьому відрізку вулиці. "21 століття. Друге по величині місто в Чернігівській області.

відрізок дороги, ями, письмове звернення

Ніжинці, мешканці будинків, що розташовані поблизу вулиці Толстого від магазина Берізка до гаражного кооперативу Ракета, куди ходять в гаражі тисячі мешканців міста, обурені станом дороги в цьому відрізку вулиці.

"21 століття. Друге по величині місто в Чернігівській області. Одне з семи чудес України. Є чутки що цей відрізок дороги на папері давно відремонтований. Це жах. Це жах в нашій реальності. Слів не підібрати. І ями по 5-8см...", – пише в спільноті Стоп-Рагу Ніжин | Стоп-Рагу Україна Антон Філімончук‎.

За роз'ясненням журналісти mynizhyn.com звернулися до начальника управління ЖКГ та будівництва Анатолія Кушніренка

Його відповідь була такою: "На сьогоднішній день у Ніжині проходить ремонт доріг по маршрутах. Якщо мешканців Ніжина не влаштовує стан дороги в їхньому мікрорайоні, нехай готують письмове звернення на ім'я міського голови. А щодо того, що на папері усі роботи тут уже виконані... Нехай нададуть документи, які це підтвердять".

А тим часом вулиця виглядає так...

відрізок дороги, ями, письмове звернення

відрізок дороги, ями, письмове звернення

відрізок дороги, ями, письмове звернення

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: