Завантаження ...
banner
banner

Перевірка ринків у Ніжині: які недоліки виявили?

З 25 по 29 травня на агропродовольчих ринках Ніжина проведено 42 санітарно-епідеміологічних обстеження. Про це на розширеній міжвідомчій нараді 1 червня у міськвиконкомі розповів начальник

ринки, перевірка, Держпродспоживслужба, недоліки

З 25 по 29 травня на агропродовольчих ринках Ніжина проведено 42 санітарно-епідеміологічних обстеження. Про це на розширеній міжвідомчій нараді 1 червня у міськвиконкомі розповів начальник Ніжинського міськрайонного управління Головного управління Держпродслужби в Чернігівській області Віктор Рафальський

Зауважимо, що на території міста зараз працює 3 ринки. Минулого тижня відновив свою роботу ринок «ТЕМП» біля ЖД вокзалу.

Як зазначив Віктор Рафальський, на цих ринках постійно перебуває 2 інспектори Держпродсоживслужби, які працюють від відкриття і до закриття ринків, оперативно вказуючи адміністраціям ринків на недоліки.

У ході перевірок ринків було виявлено недоліки, а саме: недотримання маскового режиму і недотримання дезінфікуючого режиму. 

З Ніжинського КОПРИНКУ і Центрального ринку фахівці Ніжинської міськрайонної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів взяли на дослідження 57 змивів (проб). 4 з них виявилися позитивними (тобто було знайдено певну інфекцію).

З керівництвом та працівниками даних ринків проведено профілактичні бесіди. 

Наталія Нікітіна
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: