Завантаження ...
banner
banner

Що "світить" 23-річному ніжинцю за угон автомобіля?

Вироком Ніжинського міськрайонного суду засуджено 23-річного мешканця м. Ніжин за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом (ч. 1 ст. 289 КК України). Чоловіка обвинувачували

автомобіль, угон, прокуратура, суд

Вироком Ніжинського міськрайонного суду засуджено 23-річного мешканця м. Ніжин за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом (ч. 1 ст. 289 КК України).

Чоловіка обвинувачували у тому, що останній у травні поточного року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння поблизу господарства, розташованого в  м. Ніжин, де знаходився транспортний засіб марки «ВАЗ», будучи заздалегідь обізнаним про відсутність працюючих запираючих пристроїв дверей автомобіля та про місце зберігання ключів від замка запалення в салоні транспортного засобу, сів за кермо та викрав вказаний автомобіль чим заподіяв потерпілому матеріальної шкоди на суму майже 140 тисяч гривень.

Обвинувачений в судовому засіданні повністю визнав свою вину та щиро покаявся у вчиненому злочині.

Суд, врахувавши всі обставини справи, особу обвинуваченого, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності призначив покарання чоловіку у виді обмеження волі строком 2 роки зі звільненням від відбування покарання з  іспитовим строком 2 роки.

На цей час вирок не набрав законної сили.

Ніжинська місцева прокуратура

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: