Завантаження ...
banner

На Незалежності "УкрСіверБуд" зводить новий житловий комплекс

По вулиці Незалежності в Ніжині «УкрСіверБуд» спільно з інвестиційною компанією «ЖИТЛОІНВЕСТ» почав будівництво нового житлового комплексу. На місці пустиря виростуть чотири багатоквартирні

будівництво, УкрСіверБуд, житло, вулиця Незалежності

По вулиці Незалежності в Ніжині «УкрСіверБуд» спільно з інвестиційною компанією «ЖИТЛОІНВЕСТ» почав будівництво нового житлового комплексу. На місці пустиря виростуть чотири багатоквартирні будинки.

Повідомляє ДП "УкрСіверБуд".

Це вже другий житловий комплекс у Ніжині, який зводять будівельники «УкрСіверБуду» та «ЖИТЛОІНВЕСТ». Так, завершується будівництво останніх секцій цілого мікрорайону по вулиці Третій мікрорайон. А у перших вже більше року живуть новосели.

«УкрСіверБуд» проводив грандіозну реконструкцію міського басейну у ніжинському навчально-виховному комплексі «Престиж». А також виконував реконструкцію центральної площі імені Івана Франка у Ніжині. Проводили роботи з облаштування парку по вулиці Незалежності неподалік нинішньої новобудови.

Також на рахунку компанії десятки будинків у Чернігові, багатоповерхівки у Корюківці, Талалаївці, Сосниці, Козельці, Острі Козелецького району, Бахмачі, два будинки для медиків у Мені, триває будівництво у Носівці (детальніше дивіться на стор. 2) та Конотопі Сумської області. А також численні об’єкти інфраструктури: лікарні, школи, дитячі садочки тощо.

«Перший будинок завершимо за три місяці»

Цегельні багатоповерхівки по Незалежності з індивідуальним опаленням в кожній квартирі. Двоконтурний котел дозволить не тільки самостійно регулювати температуру в приміщенні, а й забезпечить гарячу воду. А для Ніжина це велика справа. Адже гарячу воду тут подають тільки в опалювальний сезон, та й то не завжди.

будівництво, УкрСіверБуд, житло, вулиця Незалежності

— Вже перейшли на шостий поверх, — про хід робіт розповідає Микола Медвідь, директор інвестиційної компанії «ЖИТЛОІНВЕСТ». — Повністю завершити коробку першого будинку плануємо за три місяці. А далі — розпочати зведення другої багатоповерхівки.

Ведуться роботи з облаштування зовнішніх інженерних мереж: водопостачання, каналізація, електро- та газопостачання.

— Які квартири будуть у новобудові?

— Всього плануємо збудувати близько 400 квартир. Одно-, дво- та трикімнатні.

будівництво, УкрСіверБуд, житло, вулиця Незалежності
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: