Завантаження ...
banner
banner

Облавтодор начхав на поліцію?

Начальник обласного управління патрульної поліції Андрій Думич два місяці розглядав заяву ніжинського активіста ГО «Автоєвросила» Євгена Коновальчука і складений патрульними з Борзнянського відділу акт

ГО «Автоєвросила», заява, балансоутримувач доріг

Начальник обласного управління патрульної поліції Андрій Думич два місяці розглядав заяву ніжинського активіста ГО «Автоєвросила» Євгена Коновальчука і складений патрульними з Борзнянського відділу акт обстеження аварійної ділянки дороги Т-25-14 «Ніжин-Бахмач-Дмитрівка». І розглядав би ще півроку, якби не скарги на гарячу лінію…

І от після скарги все, на що спромігся головний патрульний Чернігівщини – це відписка з такими словами: «У зв’язку з тим, що для повного розгляду потрібно встановити, яка підрядна організація та посадова особа відповідальні за експлуатаційне утримання вищевказаної ділянки автомобільної дороги, управлінням патрульної поліції в Чернігівській області було направлено запит від 07.05.2020 року до Служби автомобільних доріг в Чернігівській області».

Минуло ще півтора місяці з моменту запиту, а облавтодор мовчить! Уявіть собі – не відповідає поліції! Не хочеться думати, що Андрій Думич відмовляється штрафувати балансоутримувача, а просто наївно дійсно не знає, хто відповідає за утримання дороги в належному стані.

Тож ми полегшимо роботу головному патрульному і назвемо того таємничого балансоутримувача доріг обласного значення. Це ... (барабанний дріб) – Управління капітального будівництва Чернігівської ОДА! Не дякуйте, панове поліцейські, – просто виконуйте свою роботу!

Віталій Назаренко, «Чернігівщина» №26 (791) від 25 червня 2020
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: