Завантаження ...
banner
banner

Рибоохоронний патруль спіймав на озері ніжинця із сіткою

Чернігівським рибоохоронним патрулем протягом тижня виявлено 14 порушень Правил рибальства зі збитками понад 11 тис. грн. За тиждень з 18 по 25 червня 2020 року Чернігівським рибоохоронним патрулем

озеро, сітка, ніжинець, риба

Чернігівським рибоохоронним патрулем протягом тижня виявлено 14 порушень Правил рибальства зі збитками понад 11 тис. грн

За тиждень з 18 по 25 червня 2020 року Чернігівським рибоохоронним патрулем зафіксовано 14 порушень Правил рибальства. Так, складено 10 протоколів за ч. 4 ст. 85 КУпАП (рибальство із застосуванням заборонених знарядь лову), в тому числі два з яких з ознаками кримінального злочину та чотири - за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення правил рибальства).

Серед порушників був і мешканець міста Ніжина. 18 червня на озері поблизу села Хибалівка Куликівського району Чернігівським рибоохоронним патрулем викрито жителя м. Ніжин, який виловлював рибу за допомогою сітки зяберної (одностінної). 

В протизаконний спосіб порушник виловив по 1 екз. білизни, плітки та лина, загальною вагою до 1 кг. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 459 грн.

На всіх виявлених порушників складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направлено до районних судів області для винесення рішення про притягнення винних осіб до відповідальності. Рибу і заборонені знаряддя лову вилучено.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: