Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські рятувальники допомагають людям на Західній Україні. Відео

Зливи та паводки в західних областях України затоплюють будинки, руйнують дороги, зносять автомобілі та найгірше – забирають життя. Всього на території областей загинуло – 3 особи (Івано-Франківська область). Станом на 7 год. 27 червня

повені, Західна Україна, рятувальники

Зливи та паводки в західних областях України затоплюють будинки, руйнують дороги, зносять автомобілі та найгірше – забирають життя. Всього на території областей загинуло – 3 особи (Івано-Франківська область). Станом на 7 год. 27 червня залишається знеструмленими 8 населених пунктів у  Івано-Франківській області. До відновлення електропостачання залучені бригади обленерго.

На території західних областей (Івано-Франківська, Чернівецька, Львівська та Тернопільська) продовжуються роботи з ліквідації наслідків дощового паводку.

Силами ДСНС протягом доби врятовано 46 осіб (з початку робіт – 478),  евакуйовано 3 особи (з початку робіт – 718); перевезено через підтоплені ділянки 183 особи (з початку робіт – 2 тис. 565),  відкачано 39 тис. 622 м куб. води (з початку робіт – 102 тис. 691 м куб); доставлено для населення 1 тис. 790 кг продуктів харчування (з початку робіт – 7858 кг) та 9140 л питної води (з початку робіт – 15365 л).

Всього до ліквідації наслідків негоди залучалося 1 тис. 877 чол. та 455 од. техніки, з них від ДСНС 613 чол. о/с та 226 од. техніки (з них 2 гелікоптери).

Ніжинські рятувальники також допомагають з доставкою продуктів харчування у селища і міста, де розмило дороги. Також гелікоптером було доправлено породіллю з урочища Роги до с. Ільці в Івано-Франківській області.

mynizhyn.com за матеріалами ДСНС України
Фото рятувальника Сергія Серідко 



 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: