Завантаження ...
banner
banner

Військовослужбовців Ніжинщини відзначили

Із нагоди Дня Конституції України відзначили військово службовців військової частини А 1348, що дислокується на території Ніжинського району. За рахунок коштів районного бюджету в рамках

День Конституції України, військовослужбовці, відеоспостереження

Із нагоди Дня Конституції України відзначили військовослужбовців військової частини А 1348, що дислокується на території Ніжинського району.

За рахунок коштів районного бюджету в рамках «Програми покращення матеріально-технічного забезпечення підрозділів територіальної оборони, правоохоронних органів, військових частин, що дислокуються на території Ніжинського району, шефської допомоги військовим частинам, забезпечення проведення заходів з мобілізаційної підготовки, мобілізації, територіальної оборони та призову громадян на строкову військову службу на 2020 рік» для військової частини А 1348 було придбано обладнання для відеоспостереження.

Його особисто передав голова райдержадміністрації Григорій Ковтун командиру частини Сергію Шабанову, а також відзначив весь особовий склад Подякою райдержадміністрації з нагоди Дня Конституції України, за сумлінне виконання службових обов’язків та вклад у національно-патріотичне виховання молоді.

Джерело: neadm.cg.gov.ua
Відділ організаційної та інформаційної діяльності, діловодства та контролю РДА
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: