Завантаження ...
banner

У центрі міста зламали ще одну лавку. Фото

У центрі міста зламали чергову лавочку. Повідомляє у Facebook КП "ВУКГ". Що не кажіть, а в Європу нам ще таки йти рано. І головним шлагбаумом на шляху до європейського життя є безкультурність

лавочки, центр, ремонт

У центрі міста зламали чергову лавочку. Повідомляє у Facebook КП "ВУКГ".

Що не кажіть, а в Європу нам ще таки йти рано. І головним шлагбаумом на шляху до європейського життя є безкультурність деяких членів нашого суспільства. В той час, як міська рада і громадськість древнього Ніжина намагаються реставрувати історичні пам’ятки, облаштувати зони відпочинку і дозвілля, знаходяться особи, які всі зусилля направляють на те, щоб завадити цьому.

Ось наприклад на вулиці Шевченка комусь явно прийшлась не до вподоби лавочка, яка стоїть на центральній алеї.

Лавочку понівечили і скористатися нею майже неможливо. Раніше зламали лавочку у скверику по вулиці Московська, а також біля міськвиконкому. І хоча працівник КП «ВУКГ» оперативно реагують на такі витівки ніжинців та відразу ремонтують понівечене кмунальне майно, проте кожен з нас, хто бачить таке варварське відношення до нашого спільного майна, запитує себе чому таке відбувається, чому живуть серед нас люди, яким байдуже сьогодення і майбутнє рідного міста?

лавочки, центр, ремонт

лавочки, центр, ремонт

лавочки, центр, ремонт

лавочки, центр, ремонт
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: