Завантаження ...
banner

Ніжинським батькам дали термін на виправлення

07 липня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, де розглянули три проекти рішень з метою захисту прав та інтересів малолітньої дитини. Читайте по темі: Боялися і плакали:

діти, батьки, відібрання, термін на виправлення

07 липня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, де розглянули три проекти рішень з метою захисту прав та інтересів малолітньої дитини.

Начальник сектору профілактики правопорушень серед неповнолітніх служби у справах дітей Лариса Єрофєєва зазначила, що під час виявлення малолітніх дітей без догляду дорослих був складений «Акт проведення оцінки рівня безпеки дитини» та вирішено було негайно влаштувати дітей у безпечне середовище.

Служба у справах дітей виносить проект рішення «Про затвердження висновку органу опіки та піклування про доцільність відібрання малолітніх дітей» з метою подачі позову до суду щодо позбавлення батьківських прав.

Але на даний час дітей було відібрано та влаштовано в патронатну родину без позбавлення батьківських прав даних осіб. Батькам буде даний термін на виправлення, вони зможуть зустрічатися з дітьми з дозволу служби у справах дітей.

Члени виконавчого комітету підтримали рішення про негайне відібрання дитини, затвердження висновку органу опіки та піклування про доцільність відібрання малолітніх дітей та влаштування дітей в сім’ю патронатного вихователя.

За матеріалами nizhynrada
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: