Завантаження ...
banner

У ЗНО з англійської мови в Ніжині взяли участь 730 майбутніх абітурієнтів

07 липня 2020 року відбулося ЗНО з англійської мови. У Ніжині працювали три пункти тестування на базі Ніжинських ЗОШ І-ІІІ ст. № 15, 17 та ННВК «Престиж» № 16. У тестуванні взяли участь 730 осіб

ЗНО, англійська мова

07 липня 2020 року відбулося ЗНО з англійської мови. У Ніжині працювали три пункти тестування на базі Ніжинських ЗОШ І-ІІІ ст. № 15, 17 та ННВК «Престиж» № 16. У тестуванні взяли участь 730 осіб (92 %) із 790 зареєстрованих майбутніх абітурієнтів з Ніжина, Прилук, Бобровицького, Борзнянського, Варвинського, Ічнянського, Ніжинського, Носівського, Прилуцького, Срібнянського та Талалаївського районів.

Не з‘явилися на пункти тестування 60 осіб.

На тестування з англійської мови зареєструвалися 139 учнів закладів загальної середньої освіти м. Ніжина, з них взяли участь у тестуванні – 136 (97,8%).

Працівники пунктів тестування контролювали дотримання учасниками соціального дистанціювання та маскового режиму. Перед входом до пункту два медичні працівники здійснювали безконтактну термометрію працівників та учасників, а також проводили оцінку наявності ознак респіраторної хвороби. Під час роботи пункту не зафіксовано порушень процедури тестування як працівниками так і учасниками.

Сертифікаційна робота з англійської мови налічує 59 завдань різних форм та складається з чотирьох частин: «Розуміння мови на слух (аудіювання)» (16 завдань), «Читання» (22 завдання), «Використання мови» (20 завдань) і «Письмо» (одне завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю).

У процесі визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання за шкалою 100–200 балів буде встановлено поріг «склав/не склав» – мінімальний тестовий бал, який за виконання сертифікаційної роботи може отримати учасник із мінімальним рівнем знань. На основі тестового бала кожного учасника, який подолав поріг «склав/не склав», буде визначено його рейтингову оцінку за шкалою 100–200 балів.
Учасники, які подолають поріг «склав/не склав», зможуть узяти участь у конкурсному відборі до закладів вищої освіти.

Здобувачі повної загальної середньої освіти поточного року, які вибрали англійську мову для проходження державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання, також отримають оцінку за шкалою 1–12 балів.

Для тих, хто вивчав англійську мову на стандартному рівні, у процесі визначення результату буде використано тестовий бал, отриманий учасником за виконання завдань № 1–16 частини «Розуміння мови на слух (аудіювання)», № 17–32 частини «Читання», №39–43, №49–53 частини «Використання мови» та № 59 частини «Письмо». Для тих, хто вивчав англійську мову на профільному рівні, використовуватиметься тестовий бал, отриманий за виконання усіх завдань тесту.
Учасники тестування, які не змогли взяти участь в зовнішньому оцінюванні з англійської мови через об'єктивні причини, можуть до 13 липня подати до регіонального центру оцінювання якості освіти заяву про участь у додатковій сесії ЗНО. Додаткова сесія ЗНО з англійської мови у 2020 році відбудеться 3 серпня.

Правильні відповіді до завдань сертифікаційної роботи з англійської мови будуть розміщені на офіційному сайті УЦОЯО 08.07.2020 р. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови буде оголошено 25 липня, шляхом розміщення їх на інформаційних сторінках учасників.

Щиро бажаємо кожному учаснику в безпечних умовах показати свій найвищий результат ЗНО.

Джерело: Управління освіти Ніжинської міської ради
Л. Іващенко, відповідальна за ЗНО у Ніжинському окрузі

ЗНО, англійська мова

ЗНО, англійська мова

ЗНО, англійська мова

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: