Завантаження ...
banner
banner

Куди переїхав перший поверх головного корпусу Ніжинської міської лікарні?

З метою капітального ремонту перший поверх головного корпусу Ніжинської міської лікарні повністю відселений. Про це на щотижневій оперативній нараді розповів генеральний директор КНП «Ніжинської

лікарня, переїзд, ремонт, відділення

З метою капітального ремонту перший поверх головного корпусу Ніжинської міської лікарні повністю відселений. Про це на щотижневій оперативній нараді розповів генеральний директор КНП «Ніжинської центральної міської лікарні ім. М. Галицького» Олександр Костирко.

Повідомляє mynizhyn.com.

На даний час приймальне відділеня розташоване у холі педіатричного відділення, терапевтичне відділення переміщене також у педіатричне відділення, кардіологія зараз знаходиться на території травматологічного відділення, а хірургія №1 перебуває у корпусі хірургії №2 (у минулому - це корпус онкологічного відділення).

Нагадаємо, що вже зовсім скоро у Ніжинській лікарні розпочнеться велике будівництво сучасного приймального відділення. Раніше ми писали: Вперше за 65 років на лікарню у Ніжині чекає Велике будівництво

Зараз у міській лікарні допомога населенню надається в повному обсязі, це стосується екстреної та невідкладної медичної допомоги. Планове лікування здійснюється тільки в екстрених випадках про значному погіршенні загального стану здоров'я.

Наталія Нікітіна
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: