Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський район змагався на футбольному полі: було спекотно!

Лосинівська об’єднана територіальна громада в Чемпіонаті Ніжинського району представлена двома командами: ФК «Лосинівка» та ФК «Рід» с. Сальне. Через карантин проведення змагань у смт. Лосинівка

Лосинівка, футбол, перемога

Лосинівська об’єднана територіальна громада в Чемпіонаті Ніжинського району представлена двома командами: ФК «Лосинівка» та ФК «Рід» с. Сальне.

Через карантин проведення змагань у смт. Лосинівка переносилось декілька разів. Нарешті у суботу 11 липня стадіон селища приймав гостей та вболівальників.

День видався дуже спекотний, але ще спекотніше було на футбольному полі. Обидві команди завзято боролися за перемогу. Перша частина гри закінчилась з рахунком 0:2 на користь команди «Рід», але вже на перших хвилинах другого тайму лосинівчани відігрались. В підсумку гра закінчилась з рахунком 3:2 на користь команди ФК «Лосинівка».

Футболісти вдячні вболівальникам, які палко підтримували свої команди, а також вдячні  за фінансову підтримку Сергію Селютіну - Президенту футбольної команди «Лосинівка» та Миколі Чуприні - керівнику СТОВ «Рід».

Тож бажаємо всім спортсменам успіху та подальших перемог.

Вісник Лосинівської громади, Наталія Гавриш,
фахівець фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи

Лосинівка, футбол, перемога
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: