Завантаження ...
banner
banner

Чотири проекти громадського бюджету в Ніжині вже виконані повністю

14 липня відбулося чергове засідання робочої групи з питань громадського бюджету (бюджет участі) Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади під головуванням

громадський бюджет, проекти, виконання

14 липня відбулося чергове засідання робочої групи з питань громадського бюджету (бюджет участі) Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади під головуванням секретаря міської ради Валерія Салогуба.

Присутні заслухали звіти головних розпорядників коштів та розробників проектів про реалізацію проектів громадського бюджету.

Чотири проекти вже виконані повністю. А саме, «Створення громадського простору шляхом облаштування зони відпочинку для мешканців міста на території мікрорайону Космонавтів», «Автобусні зупинки – це зручно, затишно, безпечно», «Навчально-розвивальний простір «Sвіт Технологій Майбутнього для початківців»», «Здоровий спосіб життя – шлях до досконалості».

Частково виконані: два малі громадські проекти: «Благоустрій території міста Ніжина в урочищі Маркове» та «Мобільний ІгроХАБ»– молодіжний центр; два великі проекти: «Міст Батуринський по вул.Московській» та Громадський простір в парку відпочинку ім.Т.Г.Шевченка.

А ще два знаходяться на стадії підготовки документів для проведення тендерних процедур для реалізації проектів «Облаштування привабливої громадської огорожі вздовж вул.Набережної та навколо історичної будівлі в м.Ніжині» та «Придбання надувного батуту «Смуга перешкод».

Валерій Салогуб подякував головним розпорядникам коштів та розробникам проектів, які реалізували свої проекти повністю. Наголосив на відповідальному ставленні розпорядників коштів, які не реалізували проекти. Проекти повинні бути реалізовані до кінця 2020 року.

Головуючий оголосив, що набір проектів громадського бюджету 2021 розпочинається з 01 вересня по 30 вересня 2020 року. Проекти подаються у паперовому та електронному варіанті до відділу інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, за адресою: площа імені Івана Франка,1, м. Ніжин.

nizhynrada.gov.ua, відділ інформаційно-аналітичної роботи 

та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: