Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині та районі додалося по одному хворому на коронавірус

Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА надало інформацію стосовно захворюваності на коронавірус станом на 11 годину середи, 15 липня. За минулу добу в області виявили 19 нових випадків інфікування

коронавірус, хворі, інформація

Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА надало інформацію стосовно захворюваності на коронавірус станом на 11 годину середи, 15 липня. 

За минулу добу в області виявили 19 нових випадків інфікування. ПЛР-тест підтвердив захворювання у десятьох жителів Чернігова, п’ятьох мешканців Прилук та одного з Ніжина. Також по одному хворому виявили у Козелецькому, Носівському та Ніжинському районах. Двох інфікованих госпіталізовано до ніжинської лікарні, решта лікується амбулаторно.

За минулу добу троє пацієнтів одужали від COVID-19: двоє з Прилук та один з Семенівського району. Вони отримали повторні негативні ПЛР-тести і виписані з медзакладів. Усього в області одужало 460 хворих, які раніше мали підтверджений діагноз COVID-19.

Загалом у Ніжині за весь період виявлено 20 випадків захворювання на коронавірус, 14 людей одужало, активних хворих наразі 6. У Ніжинському районі виявлено 12 випадків коронавірусу, 5 людей одужало, зараз хворіє 7 осіб.

коронавірус, хворі, інформація

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: