Завантаження ...
banner
banner

Недобудова по Незалежності: ніжинці сплачують кредити за житло, яке ще не отримали

15 липня відбулася робоча зустріч заступника міського голови Григорія Олійника з будівельною організацією та вкладниками недобудови по вулиці Незалежності. Також у засіданні взяли

недобудова, кредити, вкладники

15 липня відбулася робоча зустріч заступника міського голови Григорія Олійника з будівельною організацією та вкладниками недобудови по вулиці Незалежності.

Також у засіданні взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Загайний,  начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник відділу квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громади Оксана Лях та представники ТОВ «Чернігівський ДБК».

Вкладники недобудованого будинку, що по вулиці Незалежності, звернулися до першого заступника голови облдежадміністрації з проханням допомогти добудувати багатоповерхівку.

Ніжинці вже багато років сплачують кредити, які взяли під будівництво квартир, але до цього часу їх не отримали.

Під час зустрічі обговорили умови попереднього та основного договору та інші проблемні питання, які впливають на продовження будівництва даного об’єкта.

Перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Загайний запропонував будівельній компанії продовжувати здійснювати заходи щодо пошуку обігових коштів, залучання бізнесу, а від себе як профільного заступника запевнив громадян, що буде прикладати максимум зусиль для вирішення питання.

Будівельні роботи компанія забудовника, на даний час, не розпочалися.

nizhynrada, відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

недобудова, кредити, вкладники

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: