Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині масово крадуть дезінфікуючі засоби

Наші люди спритні на погані справи. Крадуть не тільки квіти, чи кущі. Тепер більш поширеною є крадіжка дезінфікуючих засобів із громадських закладів. Під час розгляду заяви підприємців на

крадіжка, дезінфікуючі засоби, кафе, виконком

Наші люди спритні на погані справи. Крадуть не тільки квіти, чи кущі. Тепер більш поширеною є крадіжка дезінфікуючих засобів із громадських закладів.

Повідомляє 
mynizhyn.com.

Під час розгляду заяви підприємців на засіданні виконавчого комітету, підприємець Юрій Хоменко розповів, що у його закладі громадського харчування за 3 дні вкрали 10 дезінфікуючих засобів. І навіть захисні конструкції не допомагають. Виривають і крадуть разом з усім.

А потім неочікувано приходить перевірка, а дезінфектора в туалеті вже немає. І відповідати за це має заклад громадського харчування. Тобто "добрі" люди не тільки обкрадають заклади, які відвідують, але і підставляють їхніх власників.

Міський голова Анатолій Лінник зазначив, що дезінфектори крали навіть з виконкому. Навіть під камерами, але розпізнати людину вмасці і головному уборі майже неможливо. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: