Завантаження ...
banner

24-річний ніжинець разом із спільником вчинили грабіж у центрі Чернігова

16 липня близько 2-ї ночі до Чернігівського відділу поліції надійшло повідомлення про пограбування 44-річного місцевого мешканця. Завдяки злагодженим та професійним діям поліцейських підрозділів вдалося швидко затримати небезпечних грабіжників-рецидивістів

грабіж, ніжинець, центр, Чернігів

16 липня близько 2-ї ночі до Чернігівського відділу поліції надійшло повідомлення про пограбування 44-річного місцевого мешканця. Завдяки злагодженим та професійним діям поліцейських підрозділів вдалося швидко затримати небезпечних грабіжників-рецидивістів. 


Потерпілий розповів поліцейським, що двоє невідомих на вулиці Шевчука завдали йому тілесних ушкоджень та заволоділи його двома мобільними телефонами, паспортом, курткою та рюкзаком. Після цього сіли в автівку і поїхали в невідомому напрямку.

На місце події негайно виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці знайшли та допитали свідків. Того ж дня у ході оперативно-розшукових заходів співробітники кримінального розшуку встановили особи чоловіків, що причетні до грабежу.

Ними виявилися 24-річний мешканець Ніжина та 26-річний чернігівець. Обоє раніше судимі за вчинення майнових злочинів. Поліцейські встановили місцезнаходження зловмисників.

грабіж, ніжинець, центр, Чернігів

Вже на ранок 17 липня підозрюваних доставили до Чернігівського відділу поліції для з’ясування всіх обставин.

У скоєнні грабежу молодики зізналися та надали правдиві свідчення. Автомобіль, на якому пересувалися зловмисники, виявився орендованим. Поліція повернула його власнику, а частину майна – потерпілому від грабежу.

– Нині вирішується питання про оголошення підозри зловмисникам та обрання міри запобіжного заходу, – сказав начальник Чернігівського відділу поліції Анатолій Домарацький. – Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством), що карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Триває досудове розслідування.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: