Завантаження ...
banner

Про Ніжинський футбол і перемоги наших футболістів

Пройшло чотири тури чемпіонату Чернігівської області з футболу 2020 року. На базі міського футбольного клубу «Ніжин» на початку року була сформована оновлена футбольна команда, яку очолив Анатолій Романенко, а тренерами було призначено Романа Литвина і Олега Давидова

футбол, Ніжин

Пройшло чотири тури  чемпіонату Чернігівської області з футболу 2020 року. На базі міського футбольного клубу «Ніжин» на початку року була сформована оновлена футбольна команда, яку очолив Анатолій Романенко, а тренерами було призначено Романа Литвина і Олега Давидова. Спортивні майданчики для тренувань команді надав міський центр «Спорт для всіх», фінансові витрати пов’язані з участю у чемпіонаті взяв на себе відділ з питань фізичної культури та спорту та федерація футболу м. Ніжина.

В чемпіонаті Чернігівської області з футболу участь беруть 12 команд, які розбиті на південну та північну зони по шість команд. В складі МФК «Ніжин» тренується  25 місцевих гравців.

Перший тур обласного чемпіонату міська команда провела в м.Прилуки з місцевим «Олімпік», гра закінчилася з рахунком 2:2, в нашій команді голи забивав Владислав Ярешко.

У другому турі МФК «Ніжин» приймав ФК «Курінь» з Бахмачу. Долю матчу було вирішено у першому таймі Сергієм Півторацьким, 1:0 на користь містян. Третій тур пройшов у смт Парафіївка з місцевим ФК «Факел», тричі розписалися у воротах «Факелу» Стас Хомич, Максим Козловський, Артем Скорбач( 0:3). У четвертому турі,що проходив на запасному полі міського стадіону «Спартак» ( на центральній арені стадіону проводяться будівельні роботи по облаштуванню бігових доріжок з синтетичним покриттям) гостями МФК «Ніжин» став ФК Прогрес з с.Остапівка Варвинського району, тричі відзначився Владисав Ярешко і один раз Іван Дорошенко( 4:0).

Наступний п’ятий тур відбудеться в Носівці 25 липня з місцевим ФК «Кристал»,а домашня гра першого туру другого кола відбудеться 01 серпня з Носівським ФК «Кристал», тож це попереднє нагадування для міських вболівальників та шанувальників міської футбольної команди МФК «Ніжин».

Після перших чотирьох турів наша міська команда одноосібно очолює турнірну таблицю чемпіонату області з футболу.

ТАК ТРИМАТИ!!!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: