Завантаження ...
banner

У Ніжині з'явилася чупакабра. Фото

Іван Плигін прийшов уранці годувати кролів але не знайшов їх. Клітки були пошкоджені. Викликав міліцію, бо подумав, що у дворі побували злодії. Правоохоронці приїхали, обходили двір і навколо, знайшли шість задушених кролів, розкиданих за подвір'ям.


Чупакабра у Ніжин, Чупакабра Ніжин, нежин чупакабра, нежинская чупакабра, клітка з кролями
Металева сітка на клітці врятувала кролів від чупакабри

16 травня 29-річний ніжинець Іван Плигін прийшов уранці годувати кролів але не знайшов їх. Клітки були пошкоджені. Викликав міліцію, бо подумав, що у дворі побували злодії. Правоохоронці приїхали, обходили двір і навколо, знайшли шість задушених кролів, розкиданих за подвір'ям. У своєму звіті міліціонери вказали, що це зробила невідома істота. Про це повідомляється на шпальтах останнього номера Чернігівського вісника.

Чутки про те що у  Ніжині з'явилася чупакабра почали поширюватися ще минулого місяця. У ніч з 11 на 12 квітня ніжинку Наталію Глиняну потривожили телефонним дзвінком сусіди і сказали, що у неї у дворі якийсь незрозумілий шум. Вона вийшла з будинку і все що встигла розгледіти — незрозумілу тінь яка одним стрибком подолала метрову загорожу. Підійшовши ближче до кролячих кліток, вона побачила пятьох кролів, які лежали задушені з ропоротими животами. Невідома тварина відривала защіпки на клітках, душила кролів, і просто виїдала нутрощі. Сусідні клітки також були пошкоджені, але дротяну сітку невідомій істоті не вдалося розірвати  і решта кролів вціліла.

Наступного ранку після нічної події  чоловік пані Наталії Вячкеслав прийшов з роботи, пішов по слідах тварини і біля багатоповерхівки зайшов ще одного мертвого кроля, якого тварина втікаючи потягнула з собою.

Чупакабра у Ніжин, Чупакабра Ніжин, нежин чупакабра, нежинская чупакабра, кролі, след чупакабри
Сліди, які залишила чупакабра

Тоді Вячеслав Сергійович розповів, що це не перший випадок у їхньому районі. На сусідній Таращанській вулиці за тиждень до цього вже був подібний випадок. Впродовж місяця серед ніжинців ходили чутки про ще декілька подібних випадків, які також відбувалися в ніч з суботи на неділю, але вони залишилися непідтвердженими. 

Чупакабра у Ніжин, Чупакабра Ніжин, нежин чупакабра, нежинская чупакабра, кролі

Чупакабра у Ніжин, Чупакабра Ніжин, нежин чупакабра, нежинская чупакабра
Сліди на клітці, які власник вважав слідами від лам чупакабри

Чупакабра у Ніжин, Чупакабра Ніжин

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: