Завантаження ...
banner
banner

У терцентрі Вертіївки проживає 20 одиноких громадян із різних куточків Ніжинщини

21 липня голова Ніжинської райдерж адміністрації Григорій Ковтун та його заступник Людмила Желада відвідали два соціально важливі для населення заклади у селі Вертіївка – амбулаторію сімейної медицини та

Вертіївка, одинокі громадяни, терцентр

21 липня голова Ніжинської райдержадміністрації Григорій Ковтун та його заступник Людмила Желада відвідали два соціально важливі для населення заклади у селі Вертіївка – амбулаторію сімейної медицини та стаціонарне відділення для постійного або тимчасового проживання одиноких громадян територіального центру соціального обслуговування управління соціального захисту населення райдержадміністрації, пише neadm.cg.gov.ua.

Посадовці зустрілись з керівниками закладів Світланою Сардак та Тетяною Миколаєнко, обговорили їх проблеми й потреби.

Цього року у вересні-жовтні завершиться будівництво нової амбулаторії сімейної медицини в с. Вертіївка. Тож відразу постає питання збереження вивільненого приміщення нинішнього медзакладу.

"Варто обдумати можливість розширення стаціонарного відділення для постійного або тимчасового проживання одиноких громадян територіального центру соціального обслуговування, - зауважив Григорій Ковтун, - адже одиноких мешканців району, котрі потребують догляду та уваги, стає більше".

Наразі тут проживає 20-ро одиноких громадян (заклад розрахований на 25) із різних населених пунктів Ніжинського району. Для них створені комфортні умови, вони забезпечені гарячим харчуванням, медичним супроводом й доглядом, а найголовніше – мають спілкування один з одним та не відчувають себе самотніми.

"Крім того, на території цих двох установ є й інші вивільнені приміщення, комерційна складова яких може працювати на бюджет", - переконаний очільник району.

Вертіївка, одинокі громадяни, терцентр

Вертіївка, одинокі громадяни, терцентр

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: