Завантаження ...
banner

У ніжинській шаховій школі не було прибиральниці: тепер буде прибирати викладач

У Ніжині на базі школи №15 працює Ніжинська дитячо-юнацька спортивна шахова школа. У ній займається 300 дітей і у примішенні з площею 125 кв.м. (приміщення шахового клубу площею 125 кв.м.

шахова школа, прибиральниця

У Ніжині на базі школи №15 працює Ніжинська дитячо-юнацька спортивна шахова школа. У ній займається 300 дітей і у примішенні з площею 125 кв. м. (приміщення шахового клубу  площею 125 кв.м., у т.ч. – ігрова зала - 72 кв.м) немає прибиральниці.

Повідомляє mynizhyn.com.

шахова школа, прибиральниця

Це питання розглянули вчора, 23 липня, на засіданні бюджетної комісії. Начальник відділу спорту Павло Глушко сказав, що потрібно вводити у штат шахової школи прибиральницю на пів ставки. Прибиральники у 15 школі не можуть доглядати ще й за шаховою школою, бо у них і без того велике навантаження. 

Згідно з постонавою Головного санітарного лікаря України для того, щоб діти могли займатися у школі, приміщення що 2 години потрібно прибирати. Як зазначив Павло Глушко, до кінця року на утримання даної шахової школи є лише 15 тис. грн. Тобто грошей на заробітну плату прибиральниці немає і тому потрібно виділити додаткові кошти з міського бюджету.

Депутат і член бюджетної комісії Юрій Хоменко запропонував зробити пів ставки викладача і пів ставки прибиральника. Цю пропозицію члени бюджетної комісії підтримали. Останнє слово за депутатами на черговій сесії міської ради, яка відбудеться 29 липня.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: