Завантаження ...
banner
banner

56 родин Ніжинщини потребували протидії насильству

Як протидіяти насильству та жорстокому поводженню з дітьми в сім’ях Ніжинського району обговорили під час засідання ради в райдержадміністрації. У Ніжинському районі ще минулого року була створена мобільна

насильство, родини, рейди, профілактика

Як протидіяти насильству та жорстокому поводженню з дітьми в сім’ях Ніжинського району обговорили під час засідання ради в райдержадміністрації. 

У Ніжинському районі ще минулого року була створена мобільна бригада соціально-психологічної допомоги. Як доповів начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Андрій Штайнеккер, бригада здійснила 16 виїздів.

Було проведено профілактичну роботу з кривдниками, реабілітаційні заходи з жертвами насильства, а також здійснено виїзди з метою проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення. Загалом побували у 56 сім’ях району.

Відповідно до тих звернень, що надійшли до органів внутрішніх справ та органів виконавчої влади району, а їх було 67, жертвами насильства в сім’ї стали 1 дитина, 1 чоловік та 65 жінок.

На обліку у службі дільничних інспекторів поліції з приводу вчинення насильства в сім’ї перебуває 43 особи, з них: 4 жінок та 39 чоловіків.

Службою в справах дітей, центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділом культури, сім’ї, молоді та спорту здійснено 8 рейдів з метою профілактики насильства в сім’ї та обстеження житлово-побутових умов сімей «групи ризику».

За матеріалами
 neadm.cg.gov.ua
Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: