Завантаження ...
banner

Попередити ДТП: у Ніжині та районі поліція збільшить кількість патрулів

За період з 19 по 25 липня на дорогах Ніжина та району зафіксовано 77 порушень ПДР. Поліцейськими виявлено 7 п’яних водіїв, з яких один керував автомобілем напідпитку повторно протягом року. Ще

ДТП, п’яні водії, поліцейське відпрацювання, ПДР

За період з 19 по 25 липня на дорогах Ніжина та району зафіксовано 77 порушень ПДР.  Про це сьогодні на оперативній нараді повідомила начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

Поліцейськими виявлено 7 п’яних водіїв, з яких один керував автомобілем напідпитку повторно протягом року. Ще 12 водіїв сіли за кермо не маючи права керувати транспортними засобами а інші 6 без відповідних документів. Сталася 1 ДТП без потерпілих осіб.
 
Окрім цього, порушили ПДР 10 водіїв великотоннажних транспортних засобів та відносно них складено адміністративні матеріали. За порушення вимог щодо зупинки-стоянки авто поліцейськими відділу розглянуто 5 адміністративних справ.

Із 23 липня розпочалось профілактичне поліцейське відпрацювання по зниженню аварійності на дорогах  міста та району.

Як зазначила Інна Музиченко: "На вулицях буде збільшено кількість патрулів, які будуть працювати саме з метою попередження фактів ДТП.

Просимо водіїв враховувати дану обставину та не порушувати ПДР. Цифра у 12 загиблих і понад 40 травмованих і це лише від початку цього року -  повинна змусити задуматися". 

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: