Завантаження ...
banner

Свекруха, яку побила невістка у Вертіївці померла у лікарні

У Вертіївці, 24 травня після з’ясування стосунків між невісткою і свекрухою, старша жінка потрапила до реанімації. Невістка була затримана міліцією та дає свідчення. Потерпіла отримала закриту черепно-мозкову травму,

Вертіївка, Смерть, Свекруха невістка

У Вертіївці, 24 травня після з’ясування стосунків між невісткою і свекрухою, старша жінка потрапила до реанімації. Невістка була затримана міліцією та дає свідчення.  Про це вже повідомлялося раніше

Потерпіла отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та внутрішньомозкову гематому.

В ході перевірки працівники міліції встановили, що Вертіївці між двома жінками виникла суперечка на побутовому ґрунті. Слово за слово вона переросла у сварку. В запалі свекруха почала ображати співмешканку сина. У відповідь та відлупцювала свекруху, витягла її за волосся на подвір’я будинку та била кулаком по голові і обличчю.

Зловмисницю правоохоронці затримали вдома, у сусідньому селі Бобрик. Вона вже має судимість за нанесення тілесних ушкоджень. Після скоєного жінка дала свідчення. 

За повідомленням джерел Ніжинської міської лікарні стало відомо, що потерпіла свекруха вчора, 1 червня, померла у реанімаційному відділенні. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: