Завантаження ...
banner
banner

Бійці 41 батальйону повернулися у Ніжин

"Україна - це я! Україна - це ти! Україна - це ми! ... Чорне море, Донбас, полонина..." - лунало сьогодні перед будівлею виконкому для бійців 41 батальйону, які повренлися додому після того як впродовж року захищали українську землю у зоні АТО

41 батальйон, ніжин, ніжин 41 батальйон, 41 повернувся до дому

"Україна - це я! Україна - це ти! Україна - це ми!  ... Чорне море, Донбас, полонина..." - лунало сьогодні перед будівлею виконкому для бійців 41 батальйону, які  повернулися додому після того як впродовж року захищали українську землю у зоні АТО. І кому як не їм знати справжню вартість цих слів пісні. Адже за рік на фронті багатьом довелося пролити свою кров та втратити бойових побратимів. Але головне - Україну, ці мужні воїни ніколи не дадуть відібрати.   

Весь цей рік ми переживали за вас  і робили все можливе щоб надати посильну допомогу. Весь Ніжин від малого до великого був задіяний у наданні волонтерської допомоги нашим славним воякам. Ми неймовірно раді вас вітати вдома і віримо, що скоро всі до єдиного бійці 41 і 13 батальйонів повернуться додому живими і неушкодженими. Ми вам дуже дякуємо за ваш подвиг, самопожертву і низький вам уклін. Героям слава! Слава нашим ніжинським воякам! - сказав мер міста Анатолій Лінник зустрічаючи бійців, які повернулися до дому.

Але ніхто не забув і про тих ніжинських воїнів, які не повернулися у рідне місто живими, ті які загинули захищаючи Батьківщину, ті які загинули захищаючи кожного з нас. 
 
Виконуючий обов'язки військового комісара Ніжинського об’єднаного військового комісаріату Володимир Якущенко, який раніше був начальником інженеоної служби 41 батальйону і який разом з іншими вояками пройшов немалий військовий шлях, сказав батькам, матерям, жінкам, що хоче щоб вони пишалися своїми синами і чоловіками. Тому що це найкращі сини і чоловіки, які тільки можуть бути. 

Старшина 41 батальйону Юрій Галата повідомив, що саме завдяки великій підтримці ніжиців ми тут. Ми зробили свою справу і тепер повернулися, ні кроку не відступивши. Також він додав, що всі бійці, які зараз зі мною і які ще залишилися там - всі Герої!


































Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: