Завантаження ...
banner
banner

Олександра Кодолу офіційно представили депутатом Верховної ради

На сесії міської ради, що розпочалася о 10 годині, міський голова Анатолій Лінник, представив Олександра Кодолу, як кандидата, що переміг на виборах по мажоритарному 209-му округу.

На сесії міської ради, що розпочалася о 10 годині, міський голова  Анатолій Лінник, представив Олександра Кодолу, як кандидата, що переміг на виборах по мажоритарному 209-му округу.


Анатолій Лінник вітає новоспеченого депутата Верховної ради України

На сьогоднішній день ЦВК оголошені офіційні результати виборів. Олександр Кодола, згідно закону, прийме повноцінно свої повноваження на першій сесії Верховної Ради України.
 
Анатолій Лінник у вітальному слові сказав, що це була достойна перемога. Також він, як голова міста сподівається на підтримку інтересів регіону у Верховній Раді.
 
Олександр Кодола подякував всім ніжинцям, присутнім у залі за підтримку. Пообіцяв, що всі, хто підтримував його та команду, розчаровані не будуть. Також О. Кодола сказав, що знає кілька присутніх працювали проти нього. Але згадувати про те він не збирається, то була боротьба і кожен хотів перемогти, правда в різний спосіб. Тепер настає час працювати на Країну, на Ніжин і людей.

Уездные новости
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: