Завантаження ...
banner
banner

Спостерігачі ОБСЄ в Ніжині зустрілись із переселенцями зі сходу

Учора, 27 серпня, Ніжин відвідала моніторингова група ОБСЄ. До складу цієї групи увійшли представники чотирьох країн: Іспанії, Німеччини, Канади та України.

обсє переселенці ніжин

Учора, 27 серпня, Ніжин відвідала моніторингова група ОБСЄ. До складу цієї групи увійшли представники чотирьох країн: Іспанії, Німеччини, Канади та України. Спостерігачі завітали до нашого міста з метою моніторингу роботи з внутрішньо переміщеними особами, про це повідомляється на сайті Ніжинської міської ради.

На зустрічі були присутні представники Управління праці та соціального захисту населення, Ніжинського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Червоного хреста, служби у справах дітей, відділу сім'ї та молоді, Управління пенсійного фонду, міграційної служби, Управління освіти, громадської приймальні, центру зайнятості, центральної міської лікарні, районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, районного Управління праці та соціального захисту населення, але не представники ЗМІ, яких попросили покинути залу засідання. 
 
Після звіту соціальних служб місія ОБСЄ зустрілась та спілкувалась із внутрішньо переміщеними особами.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: