Завантаження ...
banner

На Чернігівщині зросла кількість злочинів

З початку року на території Чернігівської області зросла кількість злочинів проти власності громадян. Переважно це крадіжки, але мають місце також пограбування і розбійні напади.

З початку року на території Чернігівської області зросла кількість злочинів проти власності громадян. Переважно це крадіжки, але мають місце також пограбування і розбійні напади. Про це повідомляє Високий Вал.

Так, загалом на сьогодні зареєстровано понад 6 тис. злочинів проти власності. З них за фактами грабежів — близько 300 і розбоїв — 23.
 
Зі скоєних з початку року на Чернігівщині крадіжок, грабежів і розбоїв 2072 вже розкриті, їх фігурантам повідомлено про підозру. Три чверті з цих проваджень із зібраною доказовою базою вже направлені до суду, третина — розглянуті судами.

У направлених до суду провадженнях щодо злочинів проти власності встановлено 3 млн 116 тис грн збитків, нанесених потерпілим. З них на стадії досудового розслідування, завдяки, в тому числі й роботі слідчо-оперативних підрозділів, відшкодовано та повернуто власникам коштів та майна на суму 1млн 663 тис грн (53,4%).

«Робота над притягненням до відповідальності цього та інших злочинців, які на Чернігівщині зазіхнули на чуже майно, триває», - йдеться в повідомленні.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: