Завантаження ...
banner
banner

Допоможи дітям Донбасу

Чужих дітей не буває, тому давайте разом допоможемо дітям Донбасу гідно піти до школи. Ліга "Ділова жінка" ініціює недільний збір допомоги для дітей Донбасу. Передайте для них, що зможете.

Допомога, діти в зоні ато, жителі зони ато, освіта в зоні ато

Чужих дітей не буває, тому давайте разом допоможемо дітям Донбасу гідно піти до школи. Ліга "Ділова жінка" ініціює недільний збір допомоги для дітей Донбасу. Передайте для них, що зможете. Одна іграшка або альбом з олівцями, зошит або ручка чи фломастер,теплий светрик чи шоколадка - зможуть підтримати хоча б одного школяра. А це вже не мало.

Організовуйте збір допомоги в садочках і школах, вулицях і підприємствах. Ніжинським дітям пропонуємо покласти до посилочки малюнки і листи, запропонуйте розпочати листування, щоб потоваришувати.
 
Допомога буде надіслана в села Прохорівка та Староігнатівка Волновахського району. Саме в цих населених пунктах, вже другій рік, несуть варту наші земляки у складі 41 батальйону, відстоюючи право мирного населення на незалежність, мирне життя та право дітей 1 вересня сісти за парти. Вашу допомогу може передати через відділ сім,ї та молоді міськвиконкому  чи  принести 1 вересня ввечері на площу ім. Франка
 
На жаль,більше 200 дітей Донбасу вже ніколи не підуть до школи, бо їх душа, як ті соколята злетіла до неба. І вже тільки в снах вони будуть приходити до своїх осиротілих батьків.
В пам'ять дітей, що загинули на Донбасі, ліга "Ділова жінка" 1 вересня о 20.00, за підтримки відділу освіти та духовенства, проводить на площі ім. Франка вечір пам'яті "Всі діти кажуть: "НІ ВІЙНІ" . В цей час відбудеться молитва по загиблих дітям, кожен з вас зможе запалити свічечку а в небо, символічно, злетять небесні ліхтарики...

Телефон для довідок 067-460-25-43
 
Голова ліги "Ділова жінка" Тамара Стратілат
 
Телефон для довідок 067-460-25-43
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: